Leonidas Bonbons - 23 / May / 2022
Zomerse smaken bij Leonidas Bonbons
De zomer smaken van Leonidas Bonbons
De zomer staat voor de deur en dat betekent… bonbons! Bonbons? Jazeker! Want speciaal voor de lente en zomer hebben wij weer de Irrésistibles collectie in de winkel en webshop liggen. Met dit heerlijke weer kun je deze frisse nieuwe smaken niet weerstaan! Onze vier zomerse smaken maken jouw zomer namelijk nóg zoeter. De combinatie van Belgische chocolade met diverse soorten fruit kan elke dag vinden wij.
De diverse zomerse Leonidas Bonbons smaken
Welke Irrésistible kies jij? Irrésistible pompelmoes is een bonbon van gemarmerde melkchocolade, gevuld met roze pompelmoes-botercrème. Een ware smaakexplosie! Of dompel jij jezelf onder in de smaak van intense pure chocolade gevuld met zwarte bessen crème? Een combinatie van smaken die zorgt voor een diepe smaakbeleving, met toch een frisse toets. Deze moet je proberen! Een heerlijke combinatie van aardbei en rabarber, die vind je in de gelijknamige Irrésistible aardbei-rabarber. Een smaakbeleving met een zure toets, heerlijk romig samen met de witte chocolade en de crème met acaciahoning en vruchten. Tot slot hebben wij onze Irrésistible perzik; een verrassende combinatie van Belgische melkchocolade gevuld met een perfect gebalanceerde perzikroombotercrème. Een verrassende smaak die zeker in de smaak valt bij liefhebbers van bijv. orangettes! Wij kunnen in ieder geval niet kiezen tussen deze verfijnde smaken.
Bonbons bewaren op warme zomerdagen doe je zo!
Onze bonbons worden in de zomer en met warme temperaturen ingepakt in dozen die jouw bestelling goed koel houden. Zo kun jij ook in de zomer genieten van een doosje Leonidas bonbons. Maar hoe bewaar je bonbons op warme dagen? Wij geven drie tips voor warme dagen!
Tip 1: Bewaar je chocolade NIET in de koelkast
Leg de chocolade liever niet in de koelkast: de hoge luchtvochtigheid in een koelkast is niet goed voor de chocolade. Er kunnen kristallen vormen waardoor witte puntjes op de chocolade ontstaan.
Tip 2: Bewaar de chocolade in de verpakking
Chocolade uitstallen op een etagère ziet er leuk uit, maar laat het niet te lang liggen op deze manier. Wil je ze wel op deze manier presenteren en laten staan? Zet er dan bijvoorbeeld een stolp overheen.
Tip 3: Bewaar de bonbons op een koele donkere plaats
Een ideale temperatuur is tussen de 13 en 18 graden. Je kunt jouw chocolade dus het beste bewaren in bijvoorbeeld de voorraadkast.
Oké en een laatste tip dan...
Tip 4: Eet je bonbons snel op.
Dan hoef je ook niet na te denken over hoe ze te bewaren!